Vi laver fundamenter i Assens, Faaborg og Glamsbjerg

Står du og skal have bygget et nyt hus, en hal, eller noget helt tredje? Mangler du en kvalitetsbevidst entreprenør til at stå for dine fundamenter hertil?

Hos Vogsen Entreprenør ApS kan vi varetage alle typer fundamenter uanset hvilken type bygning der er tale om. Ydermere tilbyder vi også at stå for kloakeringen hertil.

Hos os er der ingen opgave der er for stor eller for lille, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at lave fundamenter i Assens, Faaborg og Glamsbjerg

Skab stabilitet og kvalitet med Vogsen Entreprenør

Fundamentet er afgørende for byggeprojekter. I Glamsbjerg, hos Vogsen Entreprenør ApS, forstår vi vigtigheden af veludførte fundamenter. Vi er her for at sikre det rette fodspor, uanset om du er i Assens, Faaborg eller Glamsbjerg. Vi har års erfaring og ekspertise i kvalitetsfundamenter til alle bygningstyper.

Vi er det oplagte valg til dine byggeprojekter. Et solidt fundament er starten på enhver bygning. Det bærer vægten og sikrer stabilitet i mange år. Hos Vogsen Entreprenør ApS forstår vi fundamentets kritiske rolle for en bygnings ve og vel.

Forarbejdning før støbning af fundament

Før det kan lægges et eller flere fundamenter, skal der udføres en udgravning. Alt afhængig af størrelsen på den pågældende bygning og dens forhold, skal der først foretages en udgravning på 90-120 cm. Dette sikrer, at man når en dybde som er frostsikker.

I nogle tilfælde kan det ske, at naturen har en indflydelse. Det kan f.eks. være at der er stærke rødder i jorden, som først skal fjernes inden arbejdet for alvor kan gå i gang. Efter udgravningen lægges der et lag grus og sand for at stabilisere fundamentet. Sidst men ikke mindst vil der blive lagt et kapillarbrydende lag, som sørger for at lede fugten væk.

Derfor bør du lade os stå for dine fundamenter

Et fundament er en utrolig vigtig del af enhver bygning. Fundamentet er den del, som bærer vægten, og sørger for, at bygningsværket står stabilt. Det er derfor vigtigt, at fundamentet bliver udført korrekt og sikkert.

Vi vil derfor altid anbefale, at du får en erfaren og kvalitetsbevidst fagmand til at stå for arbejdet. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi har masser af erfaring med fundamenter til alle typer bygninger. Vi kan derfor sikre et stykke arbejde i høj kvalitet, som lever op til kvalitetsniveauet. Det er er nødvendigt, når et fundament skal udføres korrekt.

Som en ekstra bonus kan vi også tilbyde at stå for kloakeringen i led med arbejdet med fundamenterne.

Kontakt os for at høre om fundamenter i Assens, Fåborg og Glamsbjerg

Skal vi stå for dine fundamenter, så du ender med et flot og professionelt resultat? Så kontakt Vogsen Entreprenør ApS. Hos os er du sikret at tingene bliver gjort ordentligt. Vi vægter service og vores faglighed højt, hvorfor vores faglige viden også er din garanti for et kvalitetsbevidst resultat – hver gang.

Du er velkommen til at kontakte os på 26 49 18 82 eller sende en mail til CV@vogsen.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.