Kloakspuling til private og erhverv på i Assens, Faaborg, Glamsbjerg

Er din kloak eller dit afløb stoppet? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med kloakservice til både private boligejere og erhverv på Fyn. Ved at få spulet din kloak, kan der igen komme fri passage, så vandet igen ledes korrekt væk.

Vi arbejder effektivt og sørger for at dit kloaksystem fungerer optimalt igen. Det kan være en rigtig god ide med jævnlige service at kloaksystemer, så du undgår større reparationer i fremtiden og opdager eventuelle fejl i tide.

Vi er eksperter på området, og kan sørge for professionel og effektiv kloakspuling i Assens, Faaborg og Glamsbjerg.

Kloakspuling med højtryksspuler

Kloakspuling med en højtryksspuler er en af de mest effektive rensemetoder til at løse problemer med stoppede afløb og kloaksystemer.

Højtryksspuling er metoden vi anvender for at få renset klokken igennem, og som fjerner skidtet. Højtryksspuling foregår ved at, vi bruger udstyr til at skylle din kloak igennem højtryksspuling, så der igen kommer fri passage.

Vi kan også hjælpe dig med TV-Inspektion af dit kloaksystem, så vi for et overblik over tilstanden på din kloak. På den måde kan vi danne et overblik over eventuelle fejl og lækager der måtte være. 

Hos Vogsen Entreprenør ApS udfører vi typisk kloakspuling i forbindelse med:

  • Stoppede toiletter
  • Stoppede afløb
  • Stoppede køkken- og håndvaske
  • At mindske risikoen for nye tilstopninger
  • At forebygge tilstoppede kloaknetværk og afløb

Vi er altid klar med professionel rådgivning, så du får det bedste resultat og et velfungerende kloaksystem igen. 

Hvis det er en forsikringssag, så kan vi også hjælpe dig med det. Tøv ikke med at kontakte os.

Er din kloak stoppet? - Kontakt os i dag

Har du brug for kloakspuling eller bare en gennemgang af dit klarsystem? Så ring på 26 49 18 82 eller send en mail til CV@vogsen.dk også finder vi den løsning der passer bedst til dig, så din kloak virker optimalt igen.