Hvis du døjer med problemer med fugt i kælderen eller har problemer med oversvømmelse, så kan et omfangsdræn i mange tilfælde være løsningen.

Dette er også noget, vi kan hjælpe med hos Vogsen Entreprenør ApS. Vi har stor erfaring med alt inden for kloakarbejde, hvorfor vi også kan garantere dig en professionel og effektiv løsning i forbindelse med omfangsdræn. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os klare opgaven.

Vi har hjulpet private såvel som erhverv med mange forskellige typer opgaver inden for kloakservice, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din. Så hvis du søger en kompetent og erfaren kloakmester til anlæg af omfangsdræn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er et system, der leder vandet væk fra din bolig via nedgravede rør. Herved kan vandet føres hen til et afløbssystem via en brønd, så du på den måde slipper for at bekymre dig om eventuelle fugtskader i boligen såvel som oversvømmelser. Ved at bortlede overskydende vand kan fundamentet holdes tørt, så risikoen for vandskader mindskes.

Når det kommer til etablering af omfangsdræn, er det altid en god ide at lade en autoriseret kloakmester klare opgaven. Særligt fordi det er vigtigt, at der tages hensyn til både dybde og afstand fra din bolig.

Ved at lade en autoriseret kloakmester klare opgaven er du sikker på en faguddannet specialist, der kender til alle foranstaltninger og sikringer i forbindelse med omfangsdræn, så du derved kan undgå skader på husets konstruktion. På den måde kan du også være sikker på, at opgaven udføres korrekt.

Hos Vogsen Entreprenør ApS er vi specialister inden for etablering af omfangsdræn, og med vores faglige viden kan vi garantere dig en kvalitetsorienteret løsning, hvor håndværket til enhver tid er i orden.