TV-inspektion i Assens, Faaborg og Glamsbjerg

Hos Vogsen Entreprenør ApS har vi stor erfaring med TV-inspektion i Assens, Faaborg og Glamsbjerg. Vi har udstyret og kompetencerne til at sikre dig en professionel og effektiv TV-inspektion.

En TV-inspektion foregår således at man med et lille styrbart kamera udformet som en slange bliver sænket ned i kloakken og optager en film samt tager billeder af kloaknettet, så det er tydelig at se hvad der er galt og hvor.

Herefter udføres der en rapport og optagelserne gemmes, i tilfælde af at det skal anvendes som bevismateriale i en forsikringssag. 

TV-Inspektion kan være nyttig i de fleste tilfælde

  • Identificering af tilstopning eller brud på kloaknetværk
  • Tilstandsrapport over kloak og afløb
  • Mistanke om rotter og eventuelle rotteskader

Vi anbefaler at man ved huskøb fx får foretaget en TV inspektion, da man ikke kan se ned i kloaksystemet, og det på den måde kan være svært at vide om der er problemer med kloakken ved huskøb, og for at være på den sikre side. 

Opsætning af rottespærre ved TV-inspektion

Ved TV-inspektion i forbindelse med mistanke om rotter tilbyder vi også at opsætte rottespærre i samme omgang, hvis der skulle vise sig at være rotter i kloakken.

Ligeledes udfører vi også altid TV-inspektion, når vi udfører arbejde i kloakken, så vi kan kvalitetssikre vores arbejde. Det er din garanti for, at det, vi udfører, er gjort korrekt.

Ved rotteskader kan vi hjælpe i forhold til forsikringen og hvilke rotteskader der kan blive dækket af din forsikring. Hos Vogsen Entreprenør ApS står vi klar til at hjælpe og vejlede dig uanset hvad du måtte have brug for hjælp til.

Har du styr på dit kloaksystems tilstand?

Har du brug for hjælp til at få vurderet dit kloaksystem for eventuelle fejl og skader? Det kan både være at du generelt har brug for at få tjekket dit kloaksystem, eller at du er ved at købe hus, og kunne have brug for at få lavet et overblik over dit kloaksystem med en TV inspektion.

Så kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en TV inspektion i Assens, Faaborg og Glamsbjerg omegn. Ring på 26 49 18 82 eller send en mail til CV@vogsen.dk.