Har du mistanke om rotter i kloakken? Så kan det være en god ide at få en autoriseret kloakmester til at foretage en TV-inspektion, hvorefter der kan etableres rottespærre på kloaknetværket omkring din bolig.

Hos Vogsen Entreprenør ApS har vi stor erfaring med alle typer af opgaver inden for kloakservice, hvorfor vi også kan hjælpe dig i forbindelse med montering af rottespærre. Vi er certificerede rottespærremontører, og med vores faglige viden og ekspertise inden for vores felt kan vi til enhver tid garantere dig en professionel løsning af højeste kvalitet.

Hos Vogsen Entreprenør ApS kan vi hjælpe med enhver opgave inden for kloakservice, hvor vi hjælper virksomhedsejere såvel som private med holdbare løsninger, der matcher den enkeltes behov. Så hvis du søger et kompetent firma til at hjælpe med montering af rottespærre, kan du trygt vælge Vogsen Entreprenør ApS.

Montering af rottespærre i kloak

Rotter er et stigende problem i Danmark. Et problem, der kan forårsage store materielle skader, hvis rotterne først kommer ind i boligen. Hvis du gerne vil sikre dit hjem bedst muligt mod disse skadedyr, er montering af rottespærre i kloakken vejen frem. Her sørger rottespærren nemlig for at holde rotterne ude af kloakken, samtidig med at den sikrer fri passage af vandet.

En rottespærre fungerer som en sikring mod rotter fra kloaknettet og fungerer som en slags hoveddør, der således sikrer, at rotterne ikke kan komme ind i din del af kloakken og videre ind i boligen.

Rottespærren er en af de mest effektive metoder til bekæmpelse af rotter i kloaksystemet, og hvis du overvejer at få monteret en i din kloak, så kan vi hjælpe dig.

Montering af rottespærre må kun udføres af en faguddannet og autoriseret kloakmester med rottespærremontør-certifikatet. Dette for at sikre, at arbejdet er udført korrekt, så du er garanteret det bedst mulige resultat. Hos Vogsen Entreprenør ApS har vi stor erfaring med montering af rottespærre, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde.

Derfor kvalitetstester vi også altid vores færdige arbejde. Det er ikke kun for at sikre, at vi har udført opgaven til vores egen tilfredshed, men også til din. I forbindelse med montering af rottespærre tjekker vi alt.

Det betyder blandt andet, at vi altid udfører en gratis TV-inspektion, når vi er ude for at montere rottespærre. På den måde kan vi nemlig opdage eventuelle skader på kloaknetværket, ligesom vi kan sikre, at arbejdet er veludført, så vi kan stå inde for det, vi laver.

Ved en medfølgende TV-inspektion får du som kunde derudover også mulighed for at se det færdige resultat, så du kan se, hvordan vi har løst opgaven.